• Esmokeplaza-1

Ontvang 10% Esmokeplaza korting op je volgende bestelling door het uitnodigen van vrienden (deze vrienden ontvangen óók 10% korting)

Spelregels:

Het is eigenlijk heel simpel om de 10% Esmokeplaza korting te bemachtigen: nodig iemand uit om ook een fantastisch product van Esmokeplaza te kopen.

Zodra je vriend zich heeft aangemeld als klant en een product heeft aangeschaft, ontvangen jullie beiden een korting van 10% die te besteden is voor een volgende aankoop bij Esmokeplaza.

Ook deze vriend (nieuwe klant) kan op zijn beurt weer nieuwe vrienden aandragen om zo ook weer de 10% Esmokeplaza korting te verkrijgen.

Je kunt zo vaak als je wilt meedoen aan ons referal programma, oneindig vrienden aanmelden is dus ook iedere keer de 10% korting verzilveren.

Je kunt je vrienden opgeven en korting bekijken door op je account in te loggen, naar "mijn account" te gaan en dan op de "referentie programma" te klikken. 

  "Klik" onderaan de pagina op "mijn account"

   "Klik" op de knop "referentie programma"

Maak hier uw keuze(s)

Voorwaarden:

-Esmokeplaza is te allen tijden gemachtigd om het referal programma aan te passen en/of deelnemers uit te sluiten.

-De bestelling moet geplaats worden, afgerekend zijn en mag niet retour gezonden worden binnen de geldende termijn voor retourzendingen.

-De referal korting blijft 1 jaar geldig!