Innokin EZ Watt + Prism T20S - 35W Startset

De Innokin EZ Watt VW

is voorzien van een 1500mAh EZ Watt mod en de 2ml Prism T20-S tank. De Ez Watt ondersteunt drie selecteerbare vermogens met een hoog/laag optie.

Meer details

€ 42,50

Toevoegen aan Verlanglijst

Ontvang een bericht wanneer dit artikel in de aanbieding is

Meer informatie

De EZ Watt startkit van innokin is een compacte kit met een ingebouwde 1500mAh batterij. Ondersteunt drie geoptimaliseerde wattage-niveaus met een hoog/laag optie. De EZ Watt is een zeer goede keuze voor MTL (mouth-to-lung) vapers en biedt een unieke smaak- en dampbeleving in combinatie met de Prism T20-S tank.

Over de Prism EZ watt Batterij

Deze startset van Innokin bevat een ingebouwde van 1500mAh. Er worden 3 verschillende wattage niveaus gehanteerd in deze batterij. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij ongeveer 1 dag mee, dit kan korter of langer zijn op basis van het gebruik van de damper. De batterij kan worden opgeladen doormiddel van de bijgeleverde micro USB kabel. 

Over de Prism T20-S Clearomizer

De Prism T20-S tank van Innokin heeft een 2ml E-liquid capaciteit en maakt gebruik van de Prism-S coils. Deze next generation tank legt de focus op de pure smaakbeleving. De tank bevat een top-fill systeem en is schoon te maken met water en papier door de afneembare structuur. 

Over de Prism-S Coils

De Prism-S coils zijn speciaal ontworpen voor de Prism T20-S tank. In de set is een 0.8Ohm en een 1.5Ohm coil toegevoegd. De coils zijn zeer geschikt voor de MTL dampers die een hoge VG liquid dampen. De keuze van de coil hangt af van uw persoonlijke wensen.

Specificaties

  • Wattage: 13W-35W
  • Batterij capaciteit: 1500mAh
  • E-liquid capaciteit: 2ML
  • Max uitgaande stroom: 13.5A
  • Max uitgaand voltage: 7.5V
  • Max uitgaand vermogen: 35W
  • Opladen: Micro USB DC 5V/1A
  • Aansluiting: 510

Heb je een vraag over dit artikel?

Registratie niet nodig!

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen, stel je vraag dan hier.

(niet verplicht, wel handig)
*(Deze is verplicht om jouw vraag te kunnen beantwoorden via de e-mail)