RY4 - Millers Juice - Silverline

Eliquid met een tabak / caramel smaak.

Verkrijgbare nicotinesterkte:

 • 0 mg
 • 3 mg
 • 6 mg
 • 12mg
 • 18mg

Verkrijgbaar in 10ml flesje

Mengratio is 60pg/40vg

Meer details

In voorraad

€ 2,95

Toevoegen aan Verlanglijst

Ontvang een bericht wanneer dit artikel in de aanbieding is

Meer informatie

Een normale damper gebruikt ongeveer 1 e-liquid flesje van 10 ml per week. Dit is ook afhankelijk wat voor soort elektrische sigaret je gebruikt, denk hierbij aan de wattage/voltage van je e-sigaret.
​Hoe hoger de wattage/voltage, hoe hoger het verbruik zal zijn.

Al onze e-Liquids voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en hebben alle keurmerken om veilig en betrouwbaar te zijn. 

En zoals bij 'normale' sigaretten moeten ook wij bij de e-liquids vermelden dat de stof nicotine, verslavend is en verslavend werkt.

Maar.... het grote voordeel is dat de kankerverwekkende stoffen zoals teer, niet voorkomen bij elektrische sigaretten.

​PG en VG 

Propyleenglycol (PG) is een niet toxische vloeistof die is goedgekeurd voor gebruik in voedsel, cosmetica en geneesmiddelen.

Vegetable Glycerine (VG) is plantaardig en ook goedgekeurd voor gebruik in voedsel. VG is plantaardig. De nicotine wordt gewonnen uit tabaksplanten. Voor de smaakstoffen worden alleen stoffen gebruik die goedgekeurd zijn voor consumptie.

Doorgaans zorgt een hoger percentage PG voor een hogere ‘throat hit’ en een hoger percentage VG voor meer damp.

 

De nicotine die wordt gebruikt in de e-Liquid voor de elektrische sigaret wordt gewonnen uit tabaksplanten.

Waarschuwing:
Nicotine is schadelijk voor de bloeddruk, hart- en bloedvaten. Mensen met hart- en vaatziekten wordt afgeraden de elektrische sigaret te gebruiken.
Mensen met een allergie voor Propylene Glycol wordt het gebruik van een elektrische sigaret afgeraden. Daarnaast zijn vloeistoffen met nicotine, die worden gebruikt voor de e-sigaret niet geschikt voor personen onder de 18 jaar of zwangere vrouwen.
Het gemiddelde toxische gehalte is ongeveer gelijk aan sigaret vervangers zoals nicotine kauwgom of pleisters. 
Het niveau kankerverwekkende stoffen van een elektrische sigaret ten opzichte van een normale sigaret blijkt na onderzoek tot 700 maal lager te liggen.​​Ben je jonger dan 18 jaar en/of heb je nog nooit gerookt?
​Begin er niet aan!!

Heb je een vraag over dit artikel?

Registratie niet nodig!

1 vragen beantwoord

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen, stel je vraag dan hier.

(niet verplicht, wel handig)
*(Deze is verplicht om jouw vraag te kunnen beantwoorden via de e-mail)
 • Vraag van Ronald Peters
  op 29-10-2018
  Ik ben verhuist naar Australie en gebruik deze vulling .een vraag kunt u ook deze opsturen naar Australie .met vriendelijke groeten Ronald Peters. Antwoord:
  Hallo Ronald,Ik ben niet op de hoogte van de regels in Australie omttent het importeren van e-liquids. Wat ik wel gelezen heb is dat e-liquids met nicotine niet ingevoerd mogen worden. Aangezien er in Nederland de TPD2 wetgeving nogal veel onduidelijkheden zijn omtrent verzending naar landen buiten de EU, hebben wij sinds enige tijd besloten om leveringen aan consumenten buiten Nederland (zowel binnen de EU als daarbuiten) op te schorten totdat de regelgeving meer duidelijk is . Mocht er toch een mogelijk zijn dan is het verzenden natuurlijk geen probleem. Ik zoek dit natuurlijk nog verder uit en zodra ik meer weet dan hoort u het van mij.Excuses voor dit ongemak.Met vriendelijke groet, Henk Clappers Esmokeplaza.nl